Stránky

pondelok 6. decembra 2010

Super kombo. Oblečenie PROJEKT CZECH SLOVAK, obuv NOVESTA!

Obuvná značka Novesta oslávila svoj oficiálny návrat na módnu scénu počas jesennej akcie DESIGNBLOK 2010 v Prahe a odvtedy sme sa verejnosti pripomínali počas akcií ako BURNING BEATS FASHION PARTY v Brne, zimný CODE:MODE v Prahe či diskusné fórum SCD (Slovenské centrum dizajnu). 

Za obnovou módnej značky stojí kreatívny tím štúdia Inspire-Design, ktorí tvoria traja mladí Slováci- Juraj Šuška, Lukáš Beliansky a Eva Berešová. Po spoluprácach so značkami ako SISTERSCONSPIRACY fashion (módne fotenie kolekcie Jar/Leto 2011), MILION DOLAR (limitovaná edícia gumákov) či s kreatívnymi jednotlivcami (limitované edície textilnej obuvi) sme pripravení zúčastniť sa ďalšej akcie - WINTER URBAN MARKET v Bratislave!

Počas módnej prehliadky akcie WINTER URBAN MARKET uvidíte na živo spoluprácu značky NOVESTA so zoskupením PROJEKT CZECH SLOVAK (MILION DOLAR + LEO MACENAUER) - modelky budú zahalené do modelov PROJEKT CZECH SLOVAK a obuté do modelov značky NOVESTA!

Pripravte sa na originálne holinky s novými profilmi podrážok v pestrofarebných odtieňoch ružovej, sviežej žltej či oranžovej. Mestské módne holinky v decentných farbách vás zaujmú prepracovanými detailami a “urban” textilná kolekcia originálnymi farbami. Kolektív Novesty predstaví i redesign socialistickej športovej klasiky, modelu STAR v šiestich dámskych a v piatich pánskych farebných variantoch.


viac fotiek nájdete tu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára