Stránky

sobota 11. decembra 2010

Ja sa hrám. Ty sa hráš. Spolu sa hráme na Winter Urban Markete.

V čase keď je slovenský trh zahltený modernými spoločenskými hrami od zahraničných autorov, chceme ponúknuť našim klientom spoločenské hry od našich slovenských autorov, ktorých talent sa prinajmenšom vyrovná tým zahraničným.

"Gurmánov" vo svete spoločenských hier pribúda a okrem dobrého herného mechanizmu si žiadajú aj príjemný estetický zážitok. Hľadajú hry, s ktorými by sa mohli stotožniť, či už po tématickej stránke alebo aby ich grafika hry úplne vtiahla do deja. Radi by sme Vám ukázali svet očami slovenských autorov. Slovenský autor je najlepšie utajovaný fenomén na Slovensku. Nik o nich nevie a nikde ich nie je vidno. Ale prichádza čas zmeny. Čas, kedy bude slovenský autor známym fenoménom nielen na Slovensku, ale, čo je ešte dôležitejšie, aj v zahraničí. A vy budete pri tom.

Zastavte teda na chvíľu svoje
životné tempo,
nechajte omámiť svoje zmysly
nevšednou kvalitou,
objavujte, zahrajte si
a hlavne relaxujte!


Prišli sme na tento svet ako deti a nič lepšie sa nám nemohlo stať. Aj život by sme mali tak trochu prežiť ako deti. Nikdy by sme nemali stratiť schopnosť HRAŤ SA. Je to to korenie života, ktoré by sme si mali užívať plnými dúškami a potom, aj ten dospelácky svet bude omnoho znesiteľnejší a krajší. Veď človek je vo svojej podstate hravý, čiže Homo ludens. 

Vstúpte s nami do iného sveta !
Do sveta spoločenských hier !


viac info tu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára