Stránky

štvrtok 10. novembra 2011

WUM2011 Warm-Up Party

V bratislavskej Cvernovke (Galleria Cvernovka, Páričkova 18) to bude víkend pred vianocami naozaj žiť naplno. Winter Urban Market 2011 začne vo veľkom štýle. V piatok (16.12.2011) sa totižto môžete prísť naladiť na víkendové menu malým aperitívom v podaní WUM2011 Warm-Up Party (x-mass urban night). Svoju selekciu a dj skills vám predstavia zásadní DJi urban music. Začíname o 20:00 a ako prvý sa predstaví „riaditeľ“ internetového labelu ajlávmjuzik MtotheG, po ňom budú nasledovať už osvedčení mladí bratislavskí producenti a dji Beyuz a duo Emonizboyz v zložení Sin Vicious a Emile. Ďalším pánom, ktorý zahrá do tanca, bude pán Biomat z crew BWO, venujúci sa turntablismu z drvivej väčšiny UK zvuku. No a nakoniec trnavská djská smršť DJ Spinhandz a DJ Spank. Majte na mysli „A dj is not jukebox“.

Line-up (16.12.2011):

20:00 - 22:00 MtotheG
22:00 - 23:00 Beyuz
23:00 - 01:00 Emonoizboyz
01:00 - 02:00 Biomat
02:00 - 03:00 DJ Spinhandz
03:00 - 04:00 DJ Spank

MtotheG // www.artattack.sk/ajlavmjuzik
"Klubom sa v tom čase niesla atmosféra Detroitu, Nu Soulu, Dillu, rovnako ako Gejzu Dusíka, Michael Jacksona, James Browna a vo všeobecnosti láske k hudbe a crate diggin´u."
Šéf internetového online vydavateľstvo ajlávmjuzik založeného 29.1.2008 s cieľom podporovať hudbu. Inšpiráciou pre vznik bol už dlhší čas Karaoke Tundra a netlabel Surreal Madrid.

Beyuz // slowatch.sk
„Počúvam všetko, čo ma baví, a z čoho cítiť dobré vibes.“
Producent a DJ, miluje originálny zvuk nahrávok rokov sedemdesiatych, z ktorých veľmi rád čerpá pri svojej tvorbe. Primieša trochu hip-hopu, pridá trochu world music a reperi ako Lyrik H, Bene, Zverina, Otecko alebo Hafner do toho nadšene a s ľahkosťou nakladajú svoje rýmy. Za sebou už má viacero vydarených release-ov

Emonoizboyz // noiz.sk
„Väčšinou to býva celkom veselé, kopec známych tvárí, pár skalných zvieratiek, ale aj týpci čo prídu počas Rappers delight s vetičkou: „...nemáš tam nejaký hip-hop?“ a podobne.“
Dou Eminoizboyz v zložení Emilee a Sin Vicious. Ich happy hardcore emotronic pop pravidelne roztancúva bratislavské kluby. Za sebou majú veľa mixtape-ov, ktoré si môžete vypočuť na ich internetových stránkach.

Biomat // myspace.com/panbiomat
„Ja osobne používam termín UK Funky keď sa mi nechce rozpytvávať čo hrám, alebo keď treba škatuľku na plagát.“
Čerstvý zvuk z UK predstavuje skvelý dj a turntablista Biomat, člen BWO crew, ktorá stojí za rovnomennými úspešnými akciami.

DJ Spinhandz // myspace.com/djspinhandz
„A DJ is not a iPod / A DJ is not a Jukebox / Fuck your request..(c) Krs One.“
Slovenský turntablista z mesta Trnava, ktorého ste mohli vidieť na finále česko-slovenského ITF v pražskej Akropole alebo na ostravskom Mixmaster battlu je koncertným Djom mladého rappera Strapa.

DJ Spank // burner.sk
„Mám rád hudbu, mám rád platne a som spokojný, keď ich môžem kupovať, zbierať a počúvať.“
Trnavský DJ, turntablista, hobby beatmaker a blogger. Jeho najnovším projektom je http://www.kyklopus.sk spolu s Boy Wonderom a Turbom T.

sledujte naše e-kanaly:

http://urban-market.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/Urban-Market/137482229676120
https://www.facebook.com/event.php?eid=182665108486094&ref=ts

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára