Stránky

štvrtok 30. júna 2011

Summeeeeeeeeeer Urban Market!


Leto je už naštartované v plnom prúde a my nezaostávame! V kultúrnom rozbehu si ani neviete vybrať kam ísť a samozrejme, že v čom ísť? Tieto a mnohé iné otázky vo Vašich hlavách isto lomcujú už od vtedy, čo skončili skúšky. Poďte s nami na Grape Festival, kde aj tento rok budeme organizovať Summer Urban Market!

Do diárov a pripomienkovačov si poznačte dátum 12-13.august 2011. Záujemcovia o miesto pre prezentáciu svojej tvorby/značky, predajcovia a tvoriví ľudkovia nech píšu na náš email (urban.market2010@gmail.com), z ktorého môžete očakávať informácie a odpovede na Vaše otázky.




Registrácia je možná do 5. júla. Samozrejme kapacita je limitovaná, čiže ak sa kapacita zaplní skôr, dodatočná registrácia už nebude možná. Po tomto termíne budeme komunikovať s predajcami, ktorých potvrdíme ako predajcov na SUMMER URBAN MARKETE.

Chceme návštevníkom festivalu ponúknuť Vaše krásne výrobky, niečo, čo by im pripomínalo skvelú atmosféru podujatia, a preto dúfame, že tých, ktorých nevyberieme nezanevrú na Urban Market. Pre tento krok sme sa rozhodli z jediného dôvodu a ten je, že máme limitovaný počet predajcov a chceme ponúknuť účastníkom festivalu rôznorodosť. V minulom roku bolo na festivale okolo 8 000 návštevníkov a tento rok sa ráta s návštevnosťou 10 000 – 12 000 návštevníkov.

Vyhradzujeme si právo skoršieho uzavretia termínu na prihlasovanie predajcov z dôvodu obmedzeného miesta a počtu predajcov, ktoré máme udelené.

Základné info:

dátum konania akcie: 12-13.august 2011

miesto konania akcie: Piešťany (letisko)

začiatok a koniec: piatok 12.8.2011 od 12:00 – nedeľa 13.8.2011 do 12:00

informácie o Grape Festivale 2011: www.grapefestival.sk

informácie o Summer Urban Markete 2011 : http://urban-market.blogspot.com/
Urban Market facebook

Aké sú podmienky stánkového predaja???

- registračný poplatok je 80€.

- v cene je zahrnutá vstupenka s predajcovským náramkom na celý festival (iba jedna na predajcu)

- ostatné doprovodné osoby si musia kúpiť vstupenku, prípadne nám nahlásiť počet doprovodných osôb (vtedy bude cena nižšia ako normálne)

- treba mať vlastný/é stánok/y

- elektriku zabezpečíme my (v cene), treba si priniesť predlžovačky, rozdvojky a pod aby ste sa vedeli napojiť z odberného miesta

- parkovanie nebude možné v areáli, čiže bude vyhradené parkovisko pre predajcov, z ktorého si budete musieť ponosiť veci, resp. si ich zbaliť, alebo sa môžete nejako pri svojom stánku zakempovať a mať to ako predajné miesto spojene so stanovaním - čiže auto v areáli, resp. autá parkujúce za stánkami predajcov už nebudú povolené ako aj prechádzať autom cez areál

- predajcov odpromujeme na našich kanáloch (weby, rádio, články) - v poplatku máte toto ako také promo

Informácie ohľadom zasielania registračného poplatku:

- registračný poplatok nám zasielajte až po výzve na úhradu a potvrdení registrácie


Ak chcete predávať na Summer Urban Markete v Piešťanoch na festivale Grape 2011, prosím napíšte nám odpovede na nasledujúce otázky?

· Zúčastníte sa počas celého trvania festivalu? Ak nie, napíšte, počas ktorých dní sa chcete zúčastniť (piatok/sobota).

· Internetový link na Vašu tvorbu? /prípadne nám pošlite fotky vašej tvorby

· Chystáte niečo nové, čo ste ešte neodprezentovali ale chcete to ukázať svetu na Grape Festivale?

· Koľko osôb bude predávať vo Vašom stánku?




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára