Stránky

utorok 10. augusta 2010

Do Piešťan odchádzame už zajtra

Dajako sa nám ten blog nepodarilo v posledných dňoch obsluhovať a tak po dvoch uvádzacích článkoch prechádzame už priamo k realite. Tou je, že Summer Urban Market sa koná od tohto piatka a tak, ako napovedá nadpis, my makáme priamo na mieste počnúc zajtrajším dňom.

Naplno a silno manuálne síce až od štvrtka, no držte nám palce, aby sme na piatok všetko stihli a mali všetko pripravené tak, aby sme sa my nemuseli hanbiť a vy aby ste sa cítili dobre. Fakty, predpoklady faktami podložené, ale i slnečná predpoveď počasia nasvedčujú, že to tak aj bude.

No a keďže sme spomínali, že tento blog využijeme aj počas SUM, môžte sa tešiť na dáke to info, či fotky, samozrejme stručnejšie, aj počas nasledujúcich dní. A keď nebude nikto proti, možno dačo pofotíme už zajtra, kedy by sme mali riešiť hypotetické rozloženie a najmä čajovňu Čarovňu.

Práve Čarovňa bude slúžiť ako tzv. workshop tent, teda kreatívna zóna, kde si každý bude môcť zrealizovať svoje tvorivé nápady v priebehu celého dňa. Priestor pre všekých!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára