Stránky

streda 5. októbra 2011

Bolo farebene, bolo fajn...

Leto je už nejaký ten deň za nami a s ním aj festivalová sezóna. Urban Market vo svojom letnom vydaní taktiež. Mohli ste ho zažiť na festivale Grape na piešťanskom letisku, už v osvedčenom termíne druhého augustového víkendu.

Víkend 12. a 13. augusta sa niesol v príjemnej atmosfére podporenej slnečným počasím. Pohodoví mladí ľudia, kopec kvalitnej hudby a zábavy, množstvo sprievodného programu, streetart či naša Urban Market Zóna, to všetko je Festival Grape.
Niektorí z Vás budú možno sklamaní, že si neprečítajú plnohodnotný report. No fotky a krátke video hovoria za celú atmosféru, ktorá sa možno až tak dobre pár riadkami opísať nedá. Choďte za zážitkami, neseďte doma pri sociálnych sieťach a zažívajte tie okamihy na vlastnej koži.

Vidíme sa teda v zime 16.12. - 18.12.2011 v Gallerii Cvernovka na ďalšom pokračovaní Winter Urban Marketu. Sledujte nás a čoskoro sa dozviete viac.

Ďakujeme všetkým, ktorý sa podielali na vytvorení úžasnej atmosféri na Urban Market Zóne a tak aj na celom GRAPE FESTIVALE. Ďakujeme Jurajovi a Jančimu a festivalu Grape, Saši a Jurajovi a sashe.sk, všetkým šikovným predajcom a workshopákom, Mirovi Gajdošovi a artattack.sk, Denise, Lubke, Matejovi, Vlaste a Mladému Psovi, Šymonovi Klimanovi a partizani.sk, DJom Bass(t)art a Mitewort, PBlog.sk, Jolovi a lomography.sk, hosťom diskusií, našim pomocníkom a helperom, fanúšikom, návštevníkom, susedom Boardlifeu a výtvarníkom a tak trochu aj sami sebe...

fotoreport nájdete na našom FACEBOOKu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára